Yükleniyor Etkinlikler

« Tüm Etkinlikler

  • Bu etkinlik geçti.

Bir DATÇA Aktivitesi

27/10/2018 - 29/10/2018

Datca20 1
Tüh kaçırdım diyorsanız üzülmeyin tekrar yaparız 😉 Aşağıdaki formu doldurup istek yapın istediğiniz etkinliği yapalım
3 GÜN, 2 GECE DATÇA
” Bir başkadır, benim memleketim ” dizelerinde aklınıza ilk hangi yer gelir, bilemiyoruz. Lakin Datça buna en güzel örneklerden birini teşkil etmektedir. Ülkenin güneybatı kısımlarında yer alan coğrafik ve mistik yapısı adeta sizi kendine çekmekte. Bu gizem bu bilmece için dahi kesinlikle yolunuz buralara düşmeli. Ege ile Akdenizin birleşim noktası olan bu yarımada; koyları, bükleri, yeşili, bakirliği ile adeta büyüleyici bir atmosfer oluşturmakta. Tırmanış Bahçesi, Yürüyüş Parkurları, Tarihi, Sanatsal ve Kültürel öğeleri saymakla bitmez. Marmaris ve Bodrum bölgelerine kara ve feribot yakınlığı ise ayrı bir prestij sunmaktadır. Ve tabii ki Can Baba(Can Yücel) ile efsaneleşen Eski Datça görsel bir şölen ziyafeti ile karşınızda…

KLOSDAG Kulübümüz sizler için “yemedi-içmedi” misali konaklama işini de ÜCRETSİZ bir formasyon ile huzurlarınıza sunmakta 🙂
Yakın bir zamanda işletmeye açılacak konağımız ve bahçesi kulübümüzün çok özel çabaları sonucu hizmetinizdedir. Sadece ulaşım ve katılım maliyeti içerisinde olmak üzere bu BELEŞ etkinlik sizler için. Şimdiden yerinizi ayırtmayı ihmal etmeyiniz. Sınırlı kontejanımız için kayıt tarihi ve ödeme konsepti öncelikli olacaktır.
O halde buyrun programımıza ,’)

PROGRAM

26 Ekim Cuma akşamı İstanbul hareket ile aracımız yola çıkacaktır. Sizleri belirttiğiniz duraklarınızdan alarak ertesigün Datça’da olmayı planlıyoruz.

27 Ekim Cumartesi günü Konağımıza yerleşerek soluğu denizde alıyoruz. Ovacık ve Hayıt bükü sahili sizi sizden alacak.
Konaklama bahçede çadır atarak gerçekleşecektir. Konağın mutfak, wc, duş imkanlarını ortak kullanacağız. Çadırda kalmak istemeyenler salon ve teras katlarında uyku tulumları ile geceleyebilecektir. Bunun için ön talep ve yukarıda ki şartları öncelikli yapanlar bundan faydalanabilecekler. Kontejan sınırlı.
Deniz sonrası yarımadanın(Mesudiye) burun kısmına yürüyüş yapılacak(talebe göre) ve buradaki tarihi doku gezilecektir.
Akşam yemeğini çevre tesislerde gerçekleştirebileceğiniz gibi konağımızın mutfağında apart usulü yapabilirsiniz de. Akşam eğlencesi için Palamut bükü çevresindeki barlar size iyi imkanlar sunacaktır. Ya da konağımızın bahçesinde ateş çevresinde sohbet yeterli olabilir.

28 Ekim Pazar günü kahvaltımızın ardından Hızrşah Tırmanış Bahçesine gidiyoruz. Bu egzotik bölgenin görselliği bile kafi derecede etkileyici. Orman içinde yürüyüp, tırmanış alanına vardığımızda günü burada geçireceğiz. Tırmanış erken biterse akşam hava kararmadan “hooop” denizde alıyoruz soluğu. Akşam yemeği sonrası alternatif aktiviteler olası.

29 Ekim Pazartesi Cumhuriyet Bayramı. Kutlama sonrası konağımızdan ayrılarak Eski Datça yollarına düşüyoruz. Can Babanın sokağı dahil, şirin yerleşke yapıcıklarını gezip, meydandaki hediyelik eşya reyonlarını es geçmiyoruz. Sonrasında rotayı Marmaris bölgesine doğru çeviriyoruz. İstanbul için dönüşe geçtiğimiz bu yolculukta, bedenler yorgun ancak yüzlerde tatlı bir tebessüm ifa bulacaktır…

GETİRİLMESİ GEREKEN / ÖNERİLENLER :

– Uyku Tulumu, Mat, Çadır, Kafa Feneri
– Bot, Baton, Güneş Gözlüğü
– Havlu, Şort-Mayo, Sandalet
– Koruyucu Kremler, İç-Orta-Dış Giyim
– Termos, Matara, Atıştırmalıklarınız
– Kullandığınız ilaçlar ve Şahsi Eşyalarınız.
* Çadırı olmayanlar için kiralama usulü ile yardımcı olunmaya çalışılacaktır.

Etkinlik Künyesi

Rehber:Hanife YAVUZ 0 532 461 00 03
Etkinlik Koordinatörü:Sönmez ERKAYA 0 555 318 80 20
Kontenjan:.... kişi ile sınırlıdır.
Katılanlar:7
Yer:Datça/Muğla

Ulaşım

İncirli 22:00,
Halıcıoğlu 22:10,
Çağlayan 22:15,
Mecidiyeköy 22:20,
Göztepe 22:40,
Kozyatağı 22:50,
Maltepe 22:55,
Gülsuyu 23:00,
Pendik 23:15,
Esenyalı 23:25

Aracımız E-5 güzergâhındaki aşağıdaki duraklardan ve size yakın olan noktalardan katılımcıları alacaktır. Kesin hareket saatleri faaliyet gününden bir gün önce katılımcılara ayrıca bildirilecektir.

Durak saatleri yaklaşık verilmiştir. Trafik akışına göre değişkenlik gösterebilir.

Uyarılar

Doğal afet, toplumsal olaylar, kaza, araç bozulması gibi bizim dışımızda gelişen durumlardan sorumlu tutulamayız. Bu tip durumlarda erteleme ya da iptal sözkonusu olabilir.

Kulüp etkinliklerimize katılanların doğasporlarını yapmaya engel olucu fiziki-manevi sağlık durumları var ise kesinlikle lider-rehberi bilgilendiriniz.

Kulüp faaliyetlerimizde lüks-konfor-hizmet gibi beklentiler aranmayıp Ekip Uyumu ve Birlikteliğini esas almaktayız. Ticari bir kurum olmadığımızdan bunu özellikle vurgular, aksi davrananların ya da bu ilkeleri kabul etmeyenleri bir sonraki faaliyete alamıyoruz.

Bütün faaliyet süresince tek yetkili ekip lideridir. Son dakika iptallerinin haber verilmemesi bizi çok zor durumda bırakmakta aynı zamanda yedek yazılan kişilerin faaliyete katılma şansını da yok etmektedir, bu konuya dikkatinizi çekeriz.

Etkinlik Fotoları

Datca
Datca
Datca
Datca
Datca
Datca
Datca
Datca
Datca
Datca
Datca
Datca
Datca
Datca
Datca
Datca
Datca
Datca

KAYIT İÇİN :

Aşağıdaki form aracılığıyla kayıt yaptırmalısınız. Facebook’dan katılım ibaresini seçmeniz yeterli değildir.
Unutmayın siteye “üye olmak” ayrı, “etkinliğe kayıt” olmak farklı. Bir kere kayıt için istenen bilgileri girdiğinizde, sistem bir sonrakinde sizi tanıyor.

ŞİMDİDEN KEYİFLİ AKTİVİTELER
KLOSDAG İHTİSAS KULÜBÜ

tuhkacirdim
Tüh kaçırdım diyorsanız üzülmeyin tekrar yaparız 😉 Aşağıdaki formu doldurup istek yapın istediğiniz etkinliği yapalım 🙂

    Adınız

    Soyadınız

    Email Adres

    Cep Tel

    Detaylar

    Başlangıç:
    27/10/2018
    Bitiş:
    29/10/2018
    Website:
    http://www.klosdag.org

    Organizatör

    Klosdag İhtisas Kulübü
    Telefon:
    +90 555 318 80 29
    E-posta:
    iletisim@klosdag.org
    Website:
    http://www.klosdag.org

    Henüz bir yanıt yok - "Sorularınızı aşağıda ekleyebilirsiniz"


      Söylemek istediğiniz bir şey mi var?

      HTML kullanılabilir